Det sjove liv

Ester valgte at strække sig ud i sin fysiske form, fordi hun vidste, at livet er sjovt at leve. Efterhånden som hendes fysiske liv udviklede sig, blev hun mere og mere overbevist om at livet ikke er så nemt.

Billede13Der er meget at frygte.

Der er meget at tvivle på.

Der er meget at bekymre sig om.

Allerførst ved hun, at hun er sin krop. Med images (8)den har hun lært at leve sit liv. Hun bruger sine sanser til at observere det liv hun lever. Hun ser. Hun hører. Hun smager. Hun lugter. Hun føler. Hun har flere sanser, som hun ikke på samme måde mærker, som disse 5 sanser.

Ester har endnu en følesans. Hun kalder den for følelsessansen. Den sender fysiske signaler til hendes krop.  Hun kalder dem for en fysisk følt fornemmelse. De minder om sommerfugle i maven, eller en knude i maven, trykken for brystet o.s.v.

2014-01-08-18-07-49 (2)

Hun er udstyret med en meget kraftfuld evne. Det er hendes evne til at tænke.  Hun ved helt sikkert, at hun tænker tanker … hun tænker tanker hele dagen og hver dag. Det hun måske ikke helt så sikkert ved er, at hendes tanker kommer før hendes følelser. Det er beskrevet udførligt her.

ester150Ester kan få et sjovt liv ved at ændre sine negative tanker til positive tanker – skridt for skridt – og skabe en ny baggrund for den historie hun fortæller sig selv og sine omgivelser.

Guide i: