Tiltrækning

Det er meningen at livet skal være sjovt. Jeg kan inspirere dig til at fortælle din historie, som du ønsker den skal være … eksempelvis sådan:

I dag kan jeg fortælle den vidunderlige historie, at jeg har det bedre og at jeg for hver dag der går, får det bedre, og med følelsen af denne historie, kan jeg mærke, at selv om jeg havde det godt i går, så har jeg det bedre i dag.

Hvordan kan vi tiltrække en bedre hverdag?

Vi er i færd med at leve, ånde, være og tænke.  I vores inderste væsen, som jeg kalder  KILDEN  kan vi finde sindsro og glæde og mens vi befinder os i Kilden, danner der sig ofte billeder for vores blik, som måske giver os en kriblende og boblende glæde.

 

Vi fortolker vores mange oplevelser gennem vores fysiske sanser. Vi kan kun betragte vores verden ud fra vort eget personlige perspektiv. Vi mærker, at vi konstant  giver liv til nye præferencer (noget som foretrækkes) og til ønsker om ting, som ud fra vores perspektiv vil være endnu bedre – en endnu bedre måde at leve på.

Vi ved altid mere klart hvad vi ønsker, når vi bliver konfronteret med noget, vi ikke ønsker. Dagen lang fødes ny ønsker i os på baggrund af enkelthederne i det liv, vi lever. I det øjeblik, der fødes en ny og bedre udgave af det liv, vi lever, kan vi vælge at være i samklang med den nye idé, eller vi kan vælge at gøre modstand mod den.

Måske er du klar over, at tanken altid kommer først i skabelsen af alle ting som findes. Det er sådan, at hver eneste ting, der eksisterer i verden, på et tidspunkt var en tanke, der blev tænkt så længe, at den som følge af loven om tiltrækning nåede det modningspunkt, du nu beskuer.

For hvert ønske, vi sender af sted i form af vibrationer, fokuserer vores indre KILDE intenst på vores nyeste udgave af livet.

Jeg kan tilføje, at vi alle har en slags vibrationskonto, som forvaltes og plejes for os, indtil vi på et tidspunkt hæver på den. I os findes en ikke fysiske del, som kalder på vores fysiske del, så vi kan virkeliggøre den idé, vi har bragt til verden, og når vi ikke gør modstand mod denne kalden, vil vi føle det som lidenskab eller begejstring.

Når vi føler en hvilken som helst positiv følelse, så er vi i en tilstand af væren, som er den udvidede udgave, som livet har gjort os til. Når vi føler en negativ følelse, giver vi ikke os selv lov til at være på højde med, eller vibrere med samme frekvens, som den vi er blevet til.

Jeg kan kun anbefale dig at have meget fokus på at være glad, for mærker du ikke med hele din eksistens, at du skal have det godt?

Jeg mener, at det er meget vigtigt at tænke og føle glade tanker og følelser, for med dem ved jeg, at jeg kan ændre verden til et bedre sted at være.

Vil du vide mere? Eller har du spørgsmål?

Kontakt

 

Guide i: