Teambuilding

I min virksomhed indenfor Network Marketing, også kaldet Team-Marketing, er en stor del af arbejdet, at opbygge et team af interesserede og dedikerede personer.

Team-Marketing er en effektiv forretningsmodel, som bruger personlige anbefalinger til at markedsføre en virksomheds produkter og tjenester. Det er en lønsom forretningsmodel, som tibyder mange økonomiske fordele, som traditionelle forretningsmodeller ikke kan matche. Her drejer det sig om en Network Marketing-virksomhed, som er udformet til at gøre det muligt for folk at starte og udvikle deres egne virksomheder.

Min egen virksomhed:

Jeg nyder friheden og fleksibiliteten i at eje min egen virksomhed. Jeg vælger hvor og hvornår, jeg vil arbejde, og i stedet for at arbejde hårdt for at gøre en anden ‘rig’, gavner alt mit arbejde mig selv.

Minimale omkostninger:

En traditionel virksomhed koster almindeligvis titusindvis af kroner at starte, og oftest har man brug for at tage et lån. Jeg har startet min egen Network Marketing-virksomhed uden at låne penge, og jeg vil heller ikke have brug for at ansætte personale. Jeg er heller ikke begrænset af noget lønloft. Jo større min arbejdsindsats er, desto større bliver mine økonomiske belønninger. Jeg har startet min virksomhed uden økonomiske risici og det var derfor ikke nogen vanskelig beslutning af tage.

Team – hvordan?

Da jeg blev introduceret for muligheden, blev jeg grundigt vejledt og instrueret i, hvordan jeg kan opbygge mit team. Det handler simpelthen om at fortælle andre om muligheden, og vejlede og instruere dem til at gøre det samme.

Indtægt – hvordan?

I sin enkelhed bliver jeg betalt en ‘løn’ fra virksomheden, hvor jeg køber produkterne. Jeg bliver altså betalt for at flytte nogle varer. Jeg køber produkter til mig selv, personerne i mit team køber produkter til sig selv og for hvert køb får jeg en procentdel af udsalgsprisen som belønning for mit arbejde.

Du kan se det mere udførligt her

Vil du vide mere? Eller har du spørgsmål?

Kontakt

Guide i: