Om teammarketing

HVAD ER TEAMMARKETING?

Det kaldes også Network Marketing og Multi Level Marketing.

Hvorfor Team Marketing/Network Marketing?

Dette er en effektiv forretningsmodel, som anvender personlige anbefalinger til at markedsføre produkter og tjenester. Med en lille investering og uden risiko får du mulighed for at eje din egen virksomhed. Du vælger selv dit arbejdstempo og kan i ro og mag udvikle din strategi samt udvælge dit eget team.

Med Team Marketing står du ikke alene. Du får al den hjælp, du har brug for og kan her hente inspiration til at udvikle dit team.

Tænk over hvor mange du kender. Hvordan vil det føles at hjælpe dem alle med at realisere deres drømme?

Det det handler om er, at du giver andre mennesker muligheden for at købe unikke kvalitetsprodukter inden for Wellness, Fitness og Beauty. De bruger produkterne og fortæller om dem til andre. Derefter giver disse andre muligheden videre til andre igen, som køber produkterne og fortæller om dem til andre og sådan forløber det videre. Du har altså sponsoreret muligheden videre til andre og er dermed i gang med at opbygge dit eget team.

Hver gang nogle af dem, du har givet muligheden videre til (som har givet muligheden videre og som igen har givet muligheden videre) køber produkter, modtager du en bonus fra producenten. Jeg kalder det min løn fra producenten, fordi jeg har hjulpet dem med at sælge produkter.

Der findes mange forklaringer om Network Marketing på internettet. Du kan få større forståelse om den model, jeg arbejder med, ved at se denne film:

Vil du vide mere? Eller har du et spørgsmål? Indtast dit navn, din e-mail samt en tekst i kontaktformularen nedenfor og klik på SEND, hvorefter jeg vil kontakte dig 🙂

Kontakt

Guide i: