Om mig

HERLIGT AT MØDE DIG, JEG HEDDER MARIANNE!

Har du nogensinde spekuleret over, hvad meningen med livet er? Og hvorfor vi gør os så mange tanker? Og hvad vi skal bruge alle følelserne til?

Det var mig tilbage i 2010. Flere ting faldt på plads dette år og en dag stødte jeg på nogle interessante bøger og DVD’er om netop tanker og følelser.  Det var mit første møde med LAW OF ATTRACTION af Abraham-Hicks og jeg var begejstret!

Jeg var på rejse – en vidunderlig rejse! Ind i mine tanker, som skaber mine følelser – tanker, som jeg har magt til at ændre. Med den ændrede tanke kommer en ændret følelse og mulighederne bliver synlige. Jeg lærte at være fokuseret på mine tanker, og jeg lærte at skabe en ny måde at leve på.

I dag ved jeg, at når jeg vil skabe ændringer i mit liv, skal jeg allerførst skabe mig et billede af det, jeg vil ændre. Med billedet følger en følelse og med følelsen skabes en tiltrækning.

Vil du vide mere? Eller har du et spørgsmål? Indtast dit navn, din e-mail samt en tekst i kontaktformularen nedenfor og klik på SEND, hvorefter jeg vil kontakte dig 🙂

Kontakt