Livets længsel

Roman af Marianne Holm, udgivet 2010

232 sider, paperback

Som et indre kompas: En gribende historie om en kvinde, der lever i et ægteskab med utryghed og angstens alt for ofte klamme, undertrykkende hånd som en hyppigt frekventerende gæst. En tilsyneladende tilfældig dag, på en af sine mange spadsereture i skovens stilhed og fred, møder hovedpersonen vendepunktet i sit hærgede liv og hun går en ny og eventyrlig fremtid i møde.

Fra at være en usikker, angstfuld og utryg kvinde, begynder hun nu sin rejse frem mod et liv i harmoni og i balance med sig selv, i kontakt med sit autentiske væsen og sin selvsikkerhed.

Hvor hun tidligere i valgsituationer ofte blev forvirret og et offer i forhold til andres dominans, når hun gennem en indre proces (fokusering) frem til at blive en stærk, kraftfuld og selvansvarlig kvinde.

Bogen er en brugbar anvisning i at finde ind til sig selv, at kende det sande nærvær med sig selv og andre, samt at kunne tage vare på sine følelser og problemer og derigennem styrke evnen til at ændre uhensigtsmæssige handlingsmønstre.

For nærmere forståelse af Fokuseringsmetoden, anbefales det at læse Eugene Gendlins bog: ”Fokusering – Hør hvad din krop fortæller dig”, eller kontakte psykoterapeut Birte Robins på www.focusing.dk.

Bestil den her til kr. 175,00 inklusiv forsendelse. Her på siden kan du få denne e-bog gratis med i købet.