Følelsesskala

Kilde: DIN TANKES KRAFT af Ester og Jerry Hicks

Vejledende følelsesskala:

Vibrationsforholdet mellem dig og dit inderste væsen kan oversættes til forskellen mellem følelser, der opleves som gode og følelser, der opleves som dårlige. Gode følelser indikerer overensstemmelse med eller tilladelse af din kilde, mens dårlige følelser indikerer uoverensstemmelse med eller modstand mod energien fra din kilde.

Sensitivitet over for dine følelser vil hjælpe dig med at være bevidst om, hvor meget du tillader eller modsætter dig det, du foretager dig på et givet tidspunkt.

Skala

Glæde, viden, kompetence, frihed, kærlighed, værdsættelse

Positiv forventning, tro

Optimisme, forhåbning, tilfredshed

Kedsomhed, pessimisme

Frustration, irritation, utålmodighed

Overvældelse

Skuffelse, tvivl, bekymring

Bebrejdelse, modløshed

Vrede, hævn, had, raseri

Jalousi, utryghed, skyld, mindreværd

Angst, sorg, depression, fortvivlelse, magtesløshed

Eksempel:

Vores ægteskab ikke er som tidligere, hvor jeg glædede mig til at komme hjem. Hun klager nu hele tiden over meget og giver mig skylden. Jeg føler frustration, jeg føler bebrejdelse, jeg føler irritation.

Hukommelsesteknik: Historien er, at jeg husker da vi mødtes. Jeg kunne lide hendes udseende og hendes glade væsen. Jeg husker hendes gode væsen og at hun fik mig til at føle mig godt tilpas.

Fantasiteknik: Jeg vil forestille mig at jeg er glad for at komme hjem. Jeg glæder mig i alle ting på vejen hjem. Jeg føler mig godt tilpas.

Når du konkluderer, at det absolut vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, er du kommet frem til den vigtigste af alle erkendelser, for nu har du besluttet bevidst at styre vibrationsforholdet mellem dig og din kilde. Du har besluttet at bruge dit medfødte styresystem til at overvåge og kontrollere det vibrationsmæssige forhold mellem dit nuværende fokus og dit inderste væsens fokus. Du har besluttet at pleje din forbindelse med din kilde. Du har besluttet at trives med din forbindelse frem for at afbryde den. Du har valgt klarhed, vitalitet, ivrighed, overflod af alt, hvad du betragter som godt – og glæde.