Styresystem

Vi er udstyret med et følelsesmæssigt styresystem, som hjælper os med at afklare forholdet mellem vibration fra det, vi har vores opmærksomhed på og perspektivet fra vores inderste væsen.

Vi har skabt mange ønsker, som venter på at blive realiseret. Kildeenergien opbevarer dem i en slags vibrationsdepot. Ønskerne tilhører os og venter på at vi kommer i vibrationsmæssig harmoni med dem.

Vi er nødt til at føle os frem til denne harmoni.

Vores følelsesmæssige styresystem fortæller os, hvornår vi er i overensstemmelse mellem aktive vibrationer og begærede ønsker.

Når vi fokuserer på vores ønske, kan vi føle harmoni eller disharmoni. Jo bedre tilpas vi føler os, desto større harmoni er der mellem os og vores ønske.

Vores følelser fortæller os om vores nuværende overbevisninger i forhold til vort ønske.

Ønsker opfyldes sådan:

Hvis vores livs oplevelser har fået os til at skabe mange ønsker omkring et bestemt emne, vil kildeenergien flyde på en stærkere måde mod dette emne. Hvis det er tilfældet vil vores følelser være stærkere vedrørende emnet. Jo mere opmærksomhed vi giver, desto mere reagerer loven om tiltrækning og desto hurtigere bevæger energien sig. Vi vil mærke fornemmelsen af energi, der bevæger sig hurtigere via disse følelser, som ENTUSIASME, LIDENSKAB, OVERSTRØMMENDE HUMØR ELLER GLÆDE. De modsatte følelser vil være VREDE, HAD, FRYGT.

Vores følelsesmæssige styresystem giver os en klar og præcis vejledning om vibrationsforholdet mellem der, hvor vi er lige nu og hvor vi ønsker at være.

Hvis vi virkelig ønsker noget og vi fokuserer på det modsatte af ønsket, vil vi få en stærk negativ følelse.

Hvis vores ønske er stærkt og vores tanker er i vibrationsharmoni med dette ønsker, vil vi få en stærk positiv følelse.

Få et større viden om følelsernes kraft … her … og her.