Kilde

Tænker du på din rolle  som ubetydelig i det store sammenhæng?

Nogle tror, at Gud eller en eller anden højere magt har skabt alle ting, inklusive dem selv, og at de er her på Jorden for at arbejde for at opnå en mere gudelig tilstand, eller for at få Guds velsignelser. Andre har besluttet, at der ikke er nogen Gud, og derfor stræber de heller ikke efter at behage nogen.

Jeg tænker, at du måske kan opleve dig som en del af det store sammenhæng, hvis du oplever dig selv som den mest omfattende forlængelse af det, som jeg kalder KILDEN (KILDEN TIL ALTING – DET IKKE FYSISKE – den evigt udvidende vibration af velvære, hvorfra alt strømmer).

Fordi jeg er en forlængelse eller udvidelse af KILDEN, så oplever KILDEN også denne udvidelse på grund af, gennem og med mig.

Jeg er ikke her i min fysiske krop for at stræbe efter at opnå det ikke-fysiske, for jeg er ikke adskilt fra det ikke-fysiske – jeg er en udvidelse af den ikke-fysiske energi. Jeg er ikke her på Jorden for at forsøge at vende tilbage til det ikke-fysiske, men for at tilkalde det ikke-fysiske til dér, hvor jeg befinder mig.

Vil du vide mere? Eller har du spørgsmål?

Kontakt

Guide i: