En god historie

I de seneste femten år har jeg gennemgået en forvandling i min måde at leve på. Grunden til dette var, at min krop forandrede sig; der blev lagt på sidebenene, kolesterolindholdet i blodet var pludseligt for højt, et underligt udslæt viste sig på de varme steder på kroppen, jeg fik allergi, halsbrand, muskel- og ledsmerter og meget mere.

Først valgte jeg at spise udelukkende sunde fødevarer, groft brød, masser af grøntsager og udskifte morgenkaffen med grøn te.

Efter en tid besluttede jeg at bage al brødet selv og derefter at anskaffe en kornkværn. Senere igen brugte jeg udelukkende surdej at bage med.

Det blev en besættelse med al den sundhed og jeg læste stolpe op og stolpe ned om gode spisevaner og dårlige spisevaner, men det triste ved alting var, at alle mine gode ændringer gjorde ingen forskel på de mange symptomer. Tværtimod! Der stødte blot flere til!

Ved et tilfælde, men ikke uden mit vedvarende fokus på, at jeg ville af med alle de mange symptomer, mødte jeg en kinesiolog, som lærte mig, at tarmens funktion er yderst væsentlig. Hvis den ikke fungerer optimalt, kan jeg ikke optage de gode ting fra det, jeg spiser!

Jeg blev testet, og min tarm fungerede ikke optimalt. Jeg blev tilbudt en særligt sammensat pakke af kosttilskud, og jeg fik instruktion i, hvordan jeg skulle tage det. Jeg fulgte planen nøje i 3 fulde måneder!

Nu er jeg en helt anden! Der er mindre på sidebenene! Det kedelige udslæt er ikke længere aktivt og bliver mindre og mindre synligt! Allergien er væk! Jeg har aldrig halsbrand! Jeg mærker kun muskel- og ledsmerter, når jeg har været overaktiv!

Jeg må lige tilføje, at dette særlige kosttilskud gjorde en kæmpe forskel for mig, så det slipper jeg aldrig 🙂

 

 

5 tanker om "En god historie"

 1. Spændende historie! Kan du uddybe, hvad der var galt med tarmen? Hvad er det for et kosttilskud?

  1. Hej Marianne.
   Tak for din henvendelse!
   Jeg har sendt dig en e-mail angående dine spørgsmål.
   Fortsat god dag 🙂

  1. Hej Karin.
   Det særligt sammensatte kosttilskud jeg har taget, og stadig tager, har sammen med en fiberrig kost, som er fattig på hvedemel, sukker og gær, udsultet Candida-svampen i mine tarme. Ved ubalancer i tarmen, spredes svampen gennem fordøjelsessystemet inklusiv mave og hals til mund, næse og lunger. Den kan resultere i en eller flere fysiske og psykiske symptomer, og da svampen perforerer tarmvæggene, kan ufordøjet mad samt affaldsstoffer fra tarmene sive ud i kroppen.
   Svampen er bekæmpet og tarmen er genoprettet på bare 3 måneder, ved at følge en speciel kostplan sammen med det særligt sammensatte kosttilskud. Jeg er blevet som et nyt menneske!

   Herlig weekend til dig 🙂

 2. Rigtig spændende!! Vil du kontakte mig over mail, omkring hvilket kosttilskud og hvilken plan du fulgte.. jeg har præcis det samme problem, som du har haft med din tarm..
  Håber at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *