Tiltrækningskraften

Tiltrækningskraften reagerer på de tanker, du tænker og den historie, du fortæller.

Måske fortæller vi historier om vores penge, vores krops velbefindende og størrelse og form, måske fortæller vi historier om vores omgivelser, hvordan vi behandles, om vores tilfredshed, belønninger.

Vi fortæller historier om mange ting dagen lang.

Vores oplevelse af lykke sker generelt på grund af den historie, vi fortæller.

Hver gang vi tænker på noget, sætter vi gang i en vibration og det vi tænker på begynder at rykke nærmere på os. Vi inviterer det ind i vores oplevelse.

Intet kan komme til os uden vores invitation. Vi kan tiltrække alt det, vi ønsker for at nyde oplevelsen af det. Vi skaber vores egen oplevelse. Ingen andre har magt til at skabe vores oplevelse. Det gælder for alle.

På samme måde som tyngdeloven konsekvent reagerer på al fysisk materie på  planeten, reagerer loven om tiltrækning konsekvent på alle vibrationer.

Hver tanke sender et signal, i stil med et radiosignal, som loven om tiltrækning giver konsekvente resultater som reaktion på de vibrationer, Ester udsender.

Vi er en magtfulde og bevidste skabere, når vi vælger, hvad vi vil give opmærksomhed, og finjusterer vores fokus ved hjælp af vores følelsesmæssige styresystem.

Hele styrken ligger i vibrationsforholdet mellem hvor vi er lige nu og hvor vi ønsker at være.

Hvis vi er opmærksomme, kan vi på grundlag af vores følelser afgøre, hvordan vores oplevelse af hvor vi er lige nu, matcher eller ikke matcher vibrationen fra vores kilde.

Den tanke der giver de bedste følelser indikerer tilladelse. Den tanke, der giver dårligere følelser indikerer modstand.

Det vigtigste er, at vi bevidst forsøger at opnå en bedre følelse. Ordet for følelsen er ikke vigtig

Vi kan fortsætte vores stræben efter at mindske modstanden. En følelse af lettelse indikerer altid en forbedring i vores vibration.

vores egen modstand er den eneste faktor, der afholder os fra at realisere alle de vidunderlige ting vi ønsker. Sygdom, forvirring, fattigdom, bedrøvelse, trafikulykker drejer sig om modstand.

Der er ingen kilde til uønsket: I henhold til samme princip er der heller ikke en kilde til sygdom, dårligdom eller ondskab, men blot en indøvet modstand mod den naturlige kilde til velvære.