Tiltrækningskraften

tiltrækningTiltrækningskraften reagerer på de tanker, Ester tænker og den historie, hun fortæller.

Ester fortæller historier om sine penge, sin krops velbefindende og størrelse og form, hun fortæller historier om sine omgivelser, hvordan hun behandles, sin tilfredshed, belønninger.

2014-01-08-18-07-49 (2)Hun fortæller historier om mange ting dagen lang.

Hendes oplevelse af lykke generelt sker på grund af den historie, hun fortæller.

Hver gang hun tænker på noget, sætter hun gang i en vibration og det hun tænker på begynder at rykke nærmere på hende. Hun inviterer det ind i sin oplevelse.

Intet kan komme til Ester uden hendes invitation. Hun kan tiltrække alt det, hun ønsker for at nyde oplevelsen af det. Hun skaber sin egen oplevelse. Ingen andre har magt til at skabe hendes oplevelse. Det gælder for alle.

på snor

På samme måde som tyngdeloven konsekvent reagerer på al fysisk materie på  planeten, reagerer loven om tiltrækning konsekvent på alle vibrationer.

Hver tanke sender et signal, i stil med et radiosignal, som loven om tiltrækning giver konsekvente resultater som reaktion på de vibrationer, Ester udsender.

Hun er en magtfuld og bevidst skaber, når hun vælger, hvad hun vil give opmærksomhed og finjusterer sit fokus ved hjælp af sit følelsesmæssige styresystem.

Hun retter sin opmærksomhed mod vibrationsforholdet mellem hvor hun er lige nu og hvor hun ønsker at være – hele hendes styrke ligger dér.

Hvis Ester er opmærksom, kan hun på grundlag af sine følelser afgøre, hvordan hendes oplevelse af hvor hun er lige nu, matcher eller ikke matcher vibrationen fra hendes kilde.

Den tanke der giver de bedste følelser indikerer tilladelse. Den tanke, der giver dårligere følelser indikerer modstand.

Det vigtigste er, at hun bevidst forsøger at opnå en bedre følelse. Ordet for følelsen er ikke vigtig.

Hun fortsætter sin stræben efter at mindske modstanden. En følelse af lettelse indikerer altid en forbedring i hendes vibration.

Hendes egen modstand er den eneste faktor, der afholder hende fra at realisere alle de vidunderlige ting hun ønsker. Sygdom, forvirring, fattigdom, bedrøvelse, trafikulykker drejer sig om modstand.

Der er ingen kilde til uønsket: I henhold til samme princip er der heller ikke en kilde til sygdom, dårligdom eller ondskab, men blot en indøvet modstand mod den naturlige kilde til velvære.

Guide i: