Hvordan

Esters største opgave er, at blive opmærksom på, hvad det er hun tænker og hvordan hendes tanker påvirker hendes følelser. Du kan læse mere om det her.

Hvordan får Ester sindsro?

Esters livsoplevelser har lært hende, at der er meget at frygte, meget at tvivle på, meget at bekymre sig om.

Syg/rask:

Kom med mig

Når Ester er i nærheden af et andet menneske, som hoster sin forkølelse ud i rummet, frygter hun måske, at hun bliver smittet. Uden at hun er fuldt opmærksom på processen, begynder hendes tanker at vibrere omkring dette emne og hun fjerner sig måske lidt fra den hostende. Hendes overbevisning er sikker, for hun har jo erfaret det gennem flere oplevelser. Hun ved at det smitter!

Hvad så ?

Hendes tanke har vakt de slumrende følelser til live. Alle hendes oplevelser af forkølelsesperioder minder hende om de besværligheder, der følger med. Hendes følelser begynder at vibrere omkring emnet og loven om tiltrækning kvitterer med endnu en forkølelsesperiode og allerede næste dag er den en realitet.

Herligt liv

Nu ved hun bedre: Næste gang hun kommer i nærheden af et andet menneske, som tydeligt er forkølet, bestemmer hun sig for at tænke, at smitsomme sygdomme ikke eksisterer i hendes univers. Hun skal lige lære den nye tanke at kende. Hun tager måske en dyb indånding – det er altid en god ting. Med al den luft, som giver ilt til kroppen, opstår en følelse af tryghed og hun kan endnu tage en dyb vejrtrækning. Nu er der en god samklang mellem hendes tanke og hendes følelse og hun kan endog røre ved den syge og sprede trøst og glæde.

Had/kærlighed:

2014-03-16-21-44-24 (2)Der findes måske mennesker, som Ester ikke bryder sig om. Lige så snart hun tænker på dem, kan hun mærke det på sin krop, fordi hendes følelser reagerer på hendes tanke. Hun kan ikke holde det ud og må kommentere og fortælle til andre, hvad disse mennesker gør ved hende. Nogle gange er det måske så slemt, at hun må fælde tårer.

Nu ved hun bedre: Når hun tænker på de samme personer, vælger hun at tænke positivt. Hun opdager, at når hun tænker på, at de har været uskyldige små væsener som et lille nyfødt barn, kan hun pludselig trække vejret mere frit. Hun tænker nye tanker. Hun tænker at noget ondt må have tilstødt dem, som har gjort til at de er blevet, som de er. Hun føler ømhed for dem og næste gang hun møder dem, mærker hun kun en lethed om hjertet og hun kan tilmed smile.

MERE INFO

Kontakt Esters Kilde her

Guide i: