Glæd dig

 Når Ester begynder at angive hvad hun ønsker, i stedet for at råbe op om, hvad hun ikke ønsker, får hun adgang til sin egen kraft. Når hun kommer ind i sin egen kraft, føler hun sig bedre tilpas. Og når hun føler sig bedre tilpas, vil dem hun elsker også føle sig bedre tilpas.

Hele universet er sat op til at producere ønsker inden i Ester! Hun kan ikke undertrykke sine ønsker. Hun er født til at ønske. Ønsker er en god ting. Ester skriver det ned med store bogstaver: Ønsker ER en meget god ting!

2014-01-10-10-49-17 (2)Kilden, hvor Ester kommer fra, udøver aldrig hævn eller straf, for Kilden forstår at Ester er værdifuld, hun er værdig, hun er velsignet. Kilden forstår, at hun aldrig bliver færdig, og hun kan ikke gå forkert, og at selv når hun står i en situation, der i øjeblikket føles forkert, vil hun i sidste ende vende tilbage til det som føles rigtigt. Ester kan altid vende tilbage til, hvad der føles rigtigt med en justering af sin tankeproces og en justering af sin vibration og en ændring af det hun tiltrækker og den endelige oplevelse af velvære, der altid flyder til hende.

2014-01-12-21-40-19 (2)Grundlaget for Esters liv er absolut frihed, målet er glæde, og resultatet af den perfekte kombination er bevægelsen fremad. Hendes mål er at finde objekter af opmærksomhed, der opløfter hende.

Læs også daily quote på

www.abraham-hicks.com